Kollégiumi felvétel

Jelentkezés a budapesti Ferenczy Noémi Középiskolai Leánykollégiumba:A budapesti Ferenczy Noémi Középiskolai Leánykollégium önálló intézmény, a kollégiumba való jelentkezés az iskolák ajánlása alapján és az iskolától függetlenül is zajlik.

Előzetes jelentkezéseket az iskolai írásbeli felvételi időpontjától kezdve folyamatosan fogadunk, az elbírálására viszont csak az iskolai felvételek lezárulta után kerül sor. Jelentkezni írásban vagy személyesen is lehetséges. A szükséges nyomtatványok a helyszínen és a honlapunkon is rendelkezésre állnak.

A tanév során a jelentkezés folyamatos. Az üres férőhelyekre igazgatói döntés alapján veszünk fel újabb tanulókat. A már korábban jelentkezett, de be nem jutott diákokat kérésre várólistára tesszük, akik ily módon elsőbbséget élveznek.

Az intézmény megtekinthető hétfőtől csütörtökig az ügyeletes tanárhoz vagy a titkárságra való bejelentkezéssel. Nyári hónapokban a szerdai (ügyeleti) napokon tudunk személyes tájékoztatást adni 9:00 és 13:00 óra között.

További információ kérhető telefonon, budapesti kollégiumunkban, László Szilvia iskolatitkártól. Tel.: +36-1-299-0037